Meniu Închide

Tinerii autori: „Miki” Mihai Gabriel Pripici

„Pentru mine, liceul a fost și va rămâne cea mai frumoasă experiență, una care continuă alături de trupa PlayHood”—Un autoportret realizat de Miki, stăpânul sunetelor de la Studiourile Ferentari

Mihai Gabriel Pripici, zis „Miki”, este un tânăr extrem de talentat, care a învățat singur tot ce înseamnă inginerie de sunet. Actualmente, Miki este responsabil cu partea sonoră în cadrul proiectelor desfășurate la Studiourile Ferentari. Visează să devină un artist complet, să se dezvolte atât ca profesionist, cât și ca om, și să lucreze cu unii din idolii și artiștii lui preferați.

Aflăm mai multe despre Miki chiar de la el, într-un autoportret fără perdea: 

Salut, eu sunt Miki!

Pe numele meu complet, Mihai Gabriel Pripici.

Am 22 de ani, m-am născut în București, însă am stat o perioadă de 10 ani prin orașul Călărași, acolo unde am reușit să îmi dezvolt pasiunea mea pentru muzică.

Desigur, această pasiune am avut-o de mic copil, de când  cântam prin casă sau fredonam piesele artiștilor la școală.

Odată cu muzica, lucrând și în diferite programe, am început să dezvolt și alte pasiuni. Am început să am un apetit pentru tot ce înseamnă arta, dar și pe partea intelectuală, legat de știință și informatică.

Liceul a fost pentru mine perioada în care am reușit să dau mai mult sens hobbyurilor mele și să ajung ușor, ușor către acest Miki pe care îl vedeți azi. Tot în liceu am reușit să dezvolt și alte aptitudini, în special cele care te ghidează și ajută ca persoană în societate, legate de leadership, de management sau teamwork.

Pentru mine, liceul a fost și va rămâne cea mai frumoasă experiență, iar această experiență continuă alături de trupa PlayHood.

Aș face o paranteză, la acest capitol, pentru că, aici [la liceu], m-am simțit ca acasă. Desigur, „de ce oare?”, ar fi întrebarea. Poate pentru că prima mea experiență artistică a fost în liceu, alături de un alt profesor îndrumător, Loredana Mira, care deschide, în fiecare an, ușile CESCUJUR-ului [centrul de jurnalism din Liceul Danubius Călărași] pentru tinerii liceeni care vor să se dezvolte în viitorul lor.

După această paranteză, pot spune că a devenit o plăcere să lucrez alături de Ionuț Oprea, și să realizăm cu succes, tot mai multe proiecte. Dar, cel mai important, să făurim noi talente.

Cât privește discuția despre viitorul meu, ea este simplă. Vreau să devin un artist consacrat și să lucrez alături de virtuozii mei favoriți.

În prezent, sunt activ în calitate de compozitor, producător și chiar editor audio-video. Pot spune că odată cu PlayHood am avut ocazia să cunosc oameni minunați și chiar câțiva artiști cu care să colaborez la câteva proiecte interesante.

Pe social media mă găsiți aici:

Instagram: i_am_miki_gaby

FaceBook: Miki Gaby

YouTube: SKi!!ER Official

***

Adolescenți și tineri creativi, care au crescut în cartierul bucureștean Ferentari, scriu articole despre cultura romă în cadrul proiectului „Avdives, khetanes” (trad. „Astăzi, împreună”), derulat de Fundația Amfiteatru. Aceștia beneficiază de îndrumare editorială specializată. „Avdives, khetanes” are ca scop consolidarea creșterii incluziunii și dezvoltarea premiselor pentru o calitate mai bună a vieții pentru copii de etnie romă din comuna Belin, județul Covasna, și zona urbană marginalizată Ferentari (sector 5, București).